Startsida     Aktuellt     Om oss     Hundar     Kennel     Kurser     Foton     Artiklar     Kontakt     Länkar     Gästbok

 

____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Om oss

 

 

Aktiviva's

Kennel & Kurser

 

Susanna heter jag, eller Sanna som jag kallas av de flesta. Jag skaffade min första hund 1992. En vild och inte alltför lyhörd tollare vid namn Sasha (Hut's Dancing Madame). Tack Sasha för allt du lärde mig! Hund nr två var den betydligt mer lyhörde och lydiga tollarhanen Simson (Agrosofens Sailing Monsieur). Hund nr tre var den otroligt keliga och snälla Siri (Aktiviva's Mademoiselle De Mox), som var dotter till Sasha. Idag har jag tre hundar - den energiska Sniffa (Agrosofens Menuetta), som har haft en kull valpar. Från den kullen har vi sparat lilla Speja (Aktiviva's Prima d'Nash), som visar lovande talanger och nu också en jaktlabrador vid namn Fixa (Reedsweepers Tex Treasure).

Förutom att träna mina egna hundar håller jag även kurser och tar emot ekipage för privat träning. Jag gick min instruktörs-utbildning vid Hundens Hus 1996. 2001/2002 gick jag dessutom en problemhundsutbildning. Även den vid Hundens Hus.

Till vardags jobbar jag som utbildningsadministratör vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), vid institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi. Bakom mig har jag 4 års universitetsstudier och har förutom huvudämnet företagsekonomi läst bl.a. pedagogik, psykologi och sociologi.

Jag och min familj bor på en gård ute på landet, i Gillingboda  strax utanför Skyttorp, tre mil norr om Uppsala. Det är även här jag håller de flesta av mina kurser. Familjen består av husse Jerry, lillhusse Felix och lillmatte Frida.

 

Susanna Hallgren© 2008, Uppsala