Startsida     Aktuellt     Om oss     Hundar     Kennel     Kurser     Foton     Artiklar     Kontakt     Länkar     Gästbok

 

____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Kurser

 

 

 

Aktiviva's

Kennel & Kurser

 

Jag håller kurser inom vardagslydnad, tävlingslydnad och jakt/apportering, i egen regi eller som inhyrd instruktör. Jag använder mig av positiva träningsmetoder, främst baserade på att fånga, förstärka och forma fram önskvärda beteenden. Det är viktigt att bibehålla hundens glädje och initiativrikedom samtidigt som man formar en samarbetsvillig och lyhörd hund. Effektiva belöningar, motivation, samarbete och relation är viktiga byggstenar.

Under 2015 kommer jag att ha begränsat med kurser. Inplanerat är:l Nidaros BHK, Lauvstua, Redrivals, Finska tollarlägret, Danmark. På hemmaplan eller dess närhet blir det kurs för Agrosofens unghundar mfl.

Är ni intresserade av en kurs under 2015 eller 2016 är ni välkomna att höra av er så ska vi se vad jag kan erbjuda.

Är du intresserad av att anlita mig för kurs eller bara intresserad av att gå kurs för mig är du välkommen att höra av dig så ska vi se vad jag kan erbjuda. Önskemål om kurser/temadagar är alltid välkomna.

Jag tar även emot enskilda ekipage för privat träning eller mindre grupper som vill ha mer tid för individuell träning och rådgivning. Det kan vara aktuellt inom såväl vardagslydnad som tävlingslydnad och jakt/apportering. Kontakta mig för mer information.

Innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

e på att fånga, förstärka och forma fram önskvärda beteenden. Hundträning

 

Susanna Hallgren© 2008, Uppsala