Om oss

Susanna heter jag, eller Sanna som jag kallas av de flesta. Jag skaffade min första hund 1992 och har sedan dess varit fast i hundträningens fantastiska värld. Idag är jaktträning för retrievers mitt huvudfokus, men genom åren har jag hållit på med det mesta - jaktträning, agility, lydnad, bruks, viltspår, praktisk jakt (fågeljakt samt stötjakt på klövvilt).

 

Förutom att träna mina egna hundar håller jag även kurser och tar emot ekipage för privat träning. Jag gick min instruktörsutbildning vid Hundens Hus 1996. 2001/2002 gick jag dessutom en problemhunds-utbildning. Även den vid Hundens Hus.

 

Till vardags jobbar jag som chef för en enhet för samordnad utbildningsadministration inom VH-fakulteten, vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU). Bakom mig har jag 4 års universitetsstudier och har förutom huvudämnet företagsekonomi läst bl.a. pedagogik, psykologi och sociologi.

 

Jag och min familj bor på en gård ute på landet, i Gillingboda strax utanför Skyttorp, tre mil norr om Uppsala. Det är även här jag håller de flesta av mina kurser. Familjen består av husse Jerry, lillhusse Felix och lillmatte Frida.

 

Lillmatte Frida är även hon aktiv med hundarna och tränar dem alla. Hon tävlar än så länge inom rallylydnad, men tränar även freestyle, agility och jakt. Det är fantastiskt roligt att dela sitt intresse för hundträning med sin dotter och det är en ganska stolt mamma som ser både hundar och dotter utvecklas. De är jätteduktiga!

 

Copyright © All Rights Reserved